Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
   
 
   
Er du træt af det regnvåde og blæsende danske klima?

Metal & Glas tilbyder løsning.

 

Åbne altaner bliver ofte brugt til opbevaring og er svære at få glæde af i vinterhalvåret. Med altaninddækning får du en moderne og funktionel altan  som du nyder året rundt..

Vores glasinddækning er varmebesparende, støjdæmpende, rengøringsvenlig og giver et uforstyrret udsyn. Systemet beskytter altanen mod støv, sne, regn og dårligt vejr.Hvis du vælger at dække altanen med glas, får familien automatisk adgang til et ekstra rum i lejligheden, der kan bruges året rundt.
Glassene kan glide sidelæns og foldes indad ved hjælp af en patenteret mekanisme, så altanen er helt åbent .


Glas inddækningen
har ingen vertikale glasprofler og giver derfor en gennemsigtig indtryk på facader og en uforstyrret panoramaudsigt fra den glas-lukkete altan.  Glas inddækning reducerer støj på altanen med omkring 15-20 decibel. I rummet bag altanen, er støj reduceringen omkring 5-10 decibel. System med mange muligheder bl.a skydedøre, tag og gelænder.


Mindre varmeregning

En glasinddækket altan kan tydeligt mærkes på varmeregningen. Ofte kan beboerne skære helt op til 10% af den energi, der skal bruges til at varme lejligheden op med. Det hænger bl.a. sammen med, at lejligheden pludselig får en ekstra væg til at holde kulden ude. Det medfører samtidig, at den oprindelige altanvæg ikke længere føles kold. Derudover har glasinddækkede altaner en række andre gode fordele bla sparer penge på vedligeholdelse.
 

 

 
 
 
   
Spar penge - og nyd altanen året rundt

Metal & Glas / Magnus Jonsson
CVR : 30655648
Kontor:
Rugamarken 48
8520 Lystrup
tlf: +45 22989100  - info@metalglas.dk

Bogholderi: faktura@metalglas.dk 

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQUOIeLjkGIMDrJRp0zUbCiQZqhc3xOiLVDdxG7DP8Kp2Z9uQXLSA
Lager - produktion

Metal & Glas
Viengevej 3L
8240 Risskov
tlf: +45  22989100

Almindelige handelsbetingelser